Elena Vyalbe: „Kai matau LGBT vėliavas ant bažnyčių ir šventyklų Europoje, man tai yra siaubas. Viešpatie, pasigailėk šių žmonių“.

0

Elena Vyalbe kalbėjo apie LGBT propagandą Vakaruose. 

„Ne taip seniai aš kažkaip netyčia išgirdau politinėje laidoje apie Maksimo Gorkio straipsnį. Jis 1934 metais rašė, kad Žemėje atsirado judėjimas, kuris tokiu būdu yra gana rimtas. Homoseksualų judėjimas! Ir savo straipsnyje padarė išvadą, kad viskas virs fašizmu.

Neilgai truko. Juk šiuo metu pasaulyje vyksta tas pats. Europa yra to apsėsta. Stebiuosi, kad žmonės, kurių 80% turi anūkų, linki savo palikuonims neturėti vaikų. O kam tada gyventi pasaulyje? Namuose turiu du šunis ir katę. Tikriausiai jie žiūri į mus ir galvoja: „Dieve, žmonės, ką tu darai? Gamta nesukūrė 60-osios lyties vyro. Ji sukūrė vyrą ir moterį. Gamta sukūrė kalę ir šunį. Katė ir katė. Visi jie yra šeimos palikuonys.

Jei suaugusieji nusprendžia ką nors ten padaryti – jie tai nusipjauna ar pasiuva – man visiškai nerūpi. Bet kai kalbama apie vaikus, kurie nieko nesupranta! Jiems buvo parodytos vaivorykštės vėliavėlės, jiems tai žaidimas. Ir viskas baigsis tuo, kad vėliau jie negalės susilaukti vaikų. Kodėl gimsta žmonės? Palikti palikuonių. Kaip ir gyvūnai. Netgi medis išdygsta, visa, kas gyva, turi gyventi toliau.

Man tai tiesiog didžiulis šokas. Tokiems žmonėms, deja ar laimei, nesu tolerantiškas. Turiu vaikų, noriu, kad jie gyventų normaliose šeimose. Esu suaugusi teta, bet tai tikrai šokiruoja. Aš tiesiog nesuprantu, kas vyksta.

Kai matau LGBT vėliavas ant bažnyčių ir šventyklų Europoje, man tai yra siaubas. Vokietijoje Biblija ilgą laiką buvo perrašyta su lyčių atžvilgiu neutraliu Dievu. Viešpatie, pasigailėk šių žmonių“, – sakė Vyalbe. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *